Gündem

Nüfus Genel Müdürü Şefik Aygöl’den Kepez’e Ziyaret.

Son Dakika Haberleri – Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl Kepez Kaymakamlığı ve Kepez İlçe Nüfus Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Ziyarette personel ile tek tek görüşen Aygöl vatandaşlarla da sohbet etti.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü olarak görev yapan 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren Genel Müdür olarak görev yapıyor. Antalya’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan Aygöl Kepez İlçe Nüfus Müdürlüğünde de incelemelerde bulundu ve personelin sorunları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kepez Kaymakamı Nusret Şahin’i makamında ziyaret ederek ilçe Nüfusu ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarete Antalya İl Nüfus Müdürü Ayşe Serap Güney ve İlçe Nüfus Müdürü Orhan Yüksel eşlik etti. Ziyaret sonrası personel ile toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Şefik AYGÖL Kimdir?

Batman’da dünyaya gözlerini açan Aygöl İlk, orta öğrenimini Batman’da yaptıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, yüksek lisansını ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşletme Bölümünde Yönetim ve organizasyon alanlarında yaptı.

2001 Yılında Siirt Kaymakam Adayı olarak göreve başlamasının ardından 2003-2004 yıllarında İngiltere Exeter Üniversitesinde mesleki eğitim gördü. Daha sonra Kütahya Dumlupınar ,Altıntaş ve Domaniç ilçelerinde Kaymakam vekilliği yaptı.

2012 yılında Rize vali Yardımcısı görevinden sonra 2014 yılı itibariyle İl Özel İdare Genel Sekterliği görevini yürüttü.

10 Haziran 2020 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile birlikte Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü olarak atan Aygöl evli ve dört çocuk babası.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu