Yerel Haberler

Alanya Ön Eleme ve TOHM Baraj Yüzme Yarışları Müzeyyen Hoca Anısına Gerçekleştirildi.

Antalya Yüzme İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan“13+ Ön eleme ve TOHM Baraj yüzme yarışları”nın bu seneki ayağı Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda yapıldı.
Alanya’da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen yarışma, geçtiğimiz günlerde hayata erken yaşta gözlerini yuman Ulusal Yüzme Hakemlerimizden Müzeyyen ERKILINÇ anısına yapıldı.

Yarışlara 14 Kulüpten 74 Sporcu Katıldı

Yarışlar 14 kulüpten 74 sporcunun katılımıyla gerçekleşirken, müsabakalarda Müzeyyen hocamızın kızı Seden SÖYLER ve oğlu SEREN SÖYLER’de hakem olarak görev aldılar.
2 gün süren yarışlarda sporcular dereceye girebilmek için büyük çaba sarf ettiler. Bunun yanı sıra Hakem arkadaşlar içinde duygusal bir yarışma oldu. Antalya Yüzme Hakemi  arkadaşlarımızdan Kıvılcım KAPLAN, Müzeyyen Hocamız için yapmış olduğu konuşmada herkes gözyaşlarına boğuldu.

Duygulandıran Konuşma

Konuşma sonrasında Müzeyyen hocamızın kız kardeşi Hatice ERKILIÇ ve evlatları SEDEN SÖYLER ve SEREN SÖYLER’e anı ölümsüzleştirmek adına şilt takdim edildi.
Kaplan yaptığı konuşmada ;
Sevgili Yüzme ailesi,  Yüzme sporuna gönül veren, yüzme sporunu her daim daha ileriye taşıma hedefinde olan geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman ulusal hakemimiz, değerli büyüğümüz MÜZEYYEN ERKILINÇ anısına düzenlenen bu müsabaka vesilesiyle kendisine ALLAH’tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyoruz.
Güler yüzüyle, iş disipliniyle ve özverisiyle bizlere her daim örnek olmuştur.

MÜZEYYEN hocamız pamuk gibi bir kalbe sahipti, hiç kimseyi kırmaz incitmez ince düşünceleriyle kalbimizde kocaman bir yer edindi.
Bize her zaman doğru yolu göstermesiyle, naifliği ve sevecen yaklaşımıyla daima kalbimizde olacaktır.
Antalya’da gerçekleşecek olan her müsabakada, çalan her düdükte, her yarışa çıkış verildiğinde her daim hafızalarda olacaktır. Konuşma sonrasında MÜZEYYEN hocamızın kardeşi HATİCE ERKILIÇ ve evlatları SEDEN ve SEREN SÖYLER’e şiltlerini Antalya Yüzme İl Temsilcimiz Sayın AHMET YAŞAR ERDİNÇ takdim etti.
Haber : Aziz ÜNLÜ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu