Ordan BurdanYaşam

Bella Hadid Mayolu Fotoğrafları Gündem Oldu

23 yaşındaki ABD’li güzel Bella Hadid zaman zaman iddialı pozlar vermeye devam ediyor. Özellikle mayolu pozları ile son dönemde gündem olan model Bella Hadid günlük kıyafetlerinde de transparan giyinmeyi tercih ediyor.

Victoria’s Secret’in meleği konumundaki model son yıllarda podyumlarda aranan yüzlerin başını çekiyor. Bu nedenle de giydiği her kıyafet gümdem olmaya aday.

Definelerden ziyade günlük yaşamında verdiği pozlar, sosyal medya paylaşımları olay oluyor. Bu nedenle ki paparazziler de sürekli yakın takipte.

14 yaşından bu yana Lyme Hastalığı ile mücadele eden ünlü model Bella Hadid bu durumu içimdeki sessiz katil olarak tanımlıyor.

Babası Mohammed Hadid Filistinli annesi ise Hollandalı olan model kendisini Müslüman olarak kabul ediyor.

2014 yılında Parsons Tasarım Okulunda fotoğrafçılık eğitimi almaya başlayan model daha sonra İMG models şirketinde modellik yapmaya başlayınca eğitimini yarıda bıraktı.

Ünlü markaların modeli olmaya devam eden Bella New York, Milan gibi yerlerde defilelere çıktı. Son olarak ta Vofue V. Elle gibi marka olmuş dergilerde göründü.

Son yıllarda yapılan defilelerde merakla aranan kişi yer almaya devam ediyor. Bella Hadid Model.com 2016 yılında kendisini yılın modeli olarak seçmişti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu