Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bankası World Card Kredi Kartı Şifresi Alma

Başta kredi olmak üzere banka kartları en fazla tercih edilen bankacılık ürünleri arasında yer alıyor. Bu kartlar ödeme aracı olarak kullanılması nedeniyle de kişi yanında nakit para taşımak zorunda kalmıyor. Özellikle dijital alışverişlerde kredi kartları ön plana çıkar. Bankalar ve finans kuruluşlarından almış olduğumuz bu kartlar için şifre alma, belirleme sonrası kullanıma başlayabiliyorsunuz.

Yapı Kredi Bankası müşterileri de world card kullanırken bu kartlarına şifre almak zorunda. Aksi takdirde ödeme de yapamaz para çekimi de yapamazlar. İlk kez bankadan kart almışsanız bu kartınızı Yapı Kredi ATM’sinden hesabınıza bir defa olmak üzere giriş yapmanız gerekir. Bu giriş sonrası kartınız kullanıma açılır. Ancak hepsinden önce yapmanız gereken husus Yapı Kredi World Card kredi kartınıza şifre almak olmalıdır.

Müşteri Hizmetleri 444 0 444 Numaradan Arayabilirsiniz.

Şifre alımı işleminde önümüzde birden fazla alternatif yol bulunuyor. Bunlardan birisi müşteri hizmetlerinin 444 0 444 numarasını aramak ve dijital sekreter aracılığıyla gerekli yönlendirmelere uyarak kartınıza ait şifre oluşturmanız olur.

SMS İle Şifre Alın

En çok yaygın olanı ve kullanılanı ise SMS ile şifre alma işlemidir. Yapı kredi SMS şifre alma numarası 4440 tır. Buraya önce belirlemiş olduğunuz şifreyi sonra kartınızın son dört hanesini ve arkasındaki üç haneli güvenlik numarasını arada boşluk bırakarak yazıyorsunuz ve 4440 a mesaj gönderiyorsunuz. Burada sizin belirlemiş olduğunuz şifre ile hareket ederek tüm işlemlerinizde kullanmanız mümkün oluyor.

ATM’den Şifre Belirleme Yenileme

Yapı Kredi ATM’sinden şifre alabilmeniz için öncelikli olarak hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Burada geçici bir şifre verilmişse bankamatikten giriş sağlayabiliyorsunuz. Fakat verilmemişse giriş yapmanız ve şifre belirlemeniz mümkün değil.

Yapı Kredi Mobil ve İnternet Bankacılığı bu çerçevede en çok tercih edeceğiniz alternatiflerden birisi. Burada giriş yaptıktan sonra kredi kartları menüsünden ayarlara sayfasına giriş yapın ya da yapı kredi bankasının internet sitesine giriş yaparak buradaki yönlendirmeleri kullanın.

İnternet Sitesinden Şifre Alma

Yapı Kredi Bankası internet Bankacılığı giriş sonrası altta bulunan bireysel girişin hemen altında şifre al / şifremi unuttum menüsü ile size sahip olan kartlarınıza ait şifrenizi de alabiliyorsunuz. Burada TC numaranız ve sistemde kayıtlı telefon numarası ile hareket etmek zorundasınız. Aksi takdirde Yapı Kredi Kart Şifresini alamazsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu