Biyografi

Buse Buçe Kahraman Kim, Nereli, Sevgilisi Kim?

Bana göre Yasak Elma ile kendisine yer edinen Buse Buçe Kahraman Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümünden mezun. Yasak Elma dizisine katılmadan önce, Çarpışma, Uyanış ( Büyük Selçuklu) dizilerinde boy göstermesinin ardından ATV de yeni başlayan Baş Belası Dizisi ile Nermin karakterini canlandırmaya başladı. Yeni dizi ile gündem olan Buse Buçe Kahraman ya da dizideki rolüyle Nermin kim diye merak edenler için karalamak istedim.

Buse Buçe Kahraman

Sinema ve dizi oyuncusu olan Buse 1996 yılında İstanbul’da doğdu. 1,70 boyunda ve 54 kilogram ağırlığında olan genç oyuncu Güzel Sanatlar Fakültesinde Oyunculuk Bölümünde eğitim gördü. 2017 yılından bu yana ekranlarda karşımıza çıkan Buse Buçe bir çok dizi ve sinemada rol aldı.

Show TV de ekrana gelen Çarpışma ile Kadirin kız kardeşi Meltem rolünde karşımıza çıktı. 2019 yılında ise Yasak Elma ile Lila karakteriyle gündeme geldi. 2021 yılında ise büyük yankı getiren Büyük Selçuklu Uyanış dizisinde rol almasının ardından yeni dizi olan Baş Belası ile Nermin karakterine büründü. Geçmişteki rolleri Kahraman’ın yeni projelerde de aranılacak yüzlerden olduğunu gösterdi.

Rol Aldığı Dizi ve Sinemalar

Baş Belası (Nermin, TV Dizisi 2021)
Uyanış: Büyük Selçuklu (Livya, TV Dizisi 2021)
Çarpışma (Meltem, TV Dizisi 2018)
Kötü Çocuk (Neşe, Sinema Filmi 2017)
Yasak Elma (Lila Argun, TV Dizisi 2019)

ARC film yapımcılığı ile yeni dizi olan Baş Belası ATV ekranlarında başlıyor. Murat Onbul’un yönetmenliğine soyunduğu dizinin senaryosu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Orçun Okşar ve Ramazan Demirli tarafından kaleme alındı. Nermin Kuşçu karakteri ise Buse Buçe Kahraman tarafından sahneleniyor. Bu aşamada kişiler Nermin’i merak ediyor.

Buse Buçe Kahraman’ın Sevgilisi Kim

Bekar olan Buse Buçe’nin gündemde olan sevgilisi yok. Ya da henüz ekranlar ve haberlere yansımış değil. Polisiye dizisi ile Baş Belası dizisinde izleyeceğimiz Buse Buçe Kahraman ile ilgili haberler sitemizde olacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu