Gündem

Son Dakika Keçiörende Apartmanda Patlama. Yaralılar Var

Keçiören Ankara‘da  üç katlı bir apartmanda patlama meydana geldi. Söz konusu patlama sonucu apartmanda bulunan iki kişinin yaralandığı, sonrasında ise ekiplerin arama ve kurtarma çalışmaların devam ettiği belirtildi.

LPG den Kaynaklı Patlama Olduğu Düşünülüyor

Ankara’nın Keçiören İlçesinde Kızlarpınarı Caddesinde saat 22.26 sıralarında patlama meydana geldi. Patlama sonrası vatandaşlardan edinilen bilgiye göre üç katta bulunan mutfaklarda patlamanın meydana geldiği, söz konusu binada doğalgaz kullanılmadığı, yerine LPG kullanıldığı bildirildi. Patlama sonrası apartmanın mutfaklarında da yıkılmaların olduğu görüldü.
Patlama sonrası itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. Olay yerinde bulunan 6  kişi yaralı olarak sağlık ekiplerince hastanelere götürüldü. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu açıklayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok enkazda başka kişilerin olup olmadığı araştırılıyor dedi.  Patlama sonrası oluşan enkazda arama çalışmaları devam ederken patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara Valisi Şahin Altı Kişiden Başka Kimsenin Göçük Altında Olmadığını Belirtti

Ankara Valisi Vasip Şahin ise patlamayla ilgili olarak yaptığı açıklamada altı yaralının olduğu ikisinin çocuk olduğunu belirtti. Yaralılardan birisi de hamile.  İlk belirlemelere göre apartmanda altı kişiden başka birinin olmadığı yönünde bilgilere ulaşıldı.

Mansur Yavaş Açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı da Keçiörendeki patlama ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yaralanan vatandaşlara acil şifalar diledi. Ankara itfaiyesi bölgede çalışma yaptığını belirtirken sosyal hizmetler ekipleri de mağdur vatandaşlarımıza yardım ediyor dedi.
Keçiören Kızlarpınarı Caddesindeki apartmanın patlama sonrası dörtte birlik kısmının yıkıldığı görülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu