Yerel Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesinden Satılık Yolcu Gemisi Otobüsleri

Mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediyesinde bulunan iki adet yolcu gemisi satışa çıkarıldı. 28 Kasım tarihli gazetede ihale ile satılacağı duyurulan yolcu gemilerinin özellikleri, ihale tarihi ve saati ve muhammen bedelleri açıklandı.

Olimpos ve Termessos Satılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi sahibi olduğu iki yolcu gemisini satışa çıkardı. Satış kapalı teklif usulü ihale ile gerçekleştirilecek. Gemilerin satışı ise ayrı ayrı yapılacak. ABB Olimpos ve ABB Termessos adındaki gemiler 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 35 nci maddesine göre kapalı teklif usulüyle satılacak. İhalenin tarihi 16 Aralık Perşembe günü. Saat 14:00 te ve 14:20 olmak üzere iki farklı ihale gerçekleştirilecek. İhale adresi ise Adnan Menderes Bulvarı, No.20, Muratpaşa.
İhaleye katılım için Mali Hizmetler Daire Başkanlığına Bin lira şartname bedeli yatırılması gerekiyor. İki ihale olduğu için ikisine de farklı olarak bedel yatırılması gerekenlerden. Yolcu gemilerini görmek isteyenler ayrıca Yat Limanı, Kaleiçi Şub Müdürlüğünden ihale günü saat 11:00 e kadar görebilecekler.

3 Milyon 590 Bin Lira Muhammen Bedeli Var

2886 sayılı yasaya göre ihaleye girebilmek için gerekli nitelikleri taşıyor olmanız ve geçici teminat tutarını da yatırmanız gerekiyor. Bu anlamda gemilere muhammen bedel olarak 3 milyon 590 bin lira fiyat belirlenirken yatırmanız gereken geçici teminat tutarı 107 bin 700 Lira oluyor.
İhaleye katılım sağlayan kişilerden yasal olarak ikametgah belgesi, Kimlik, Tebligat yapılması için adres beyanı, telefon, faks numaraları isteniyor. Vekaletle de ihaleye katılım yapılabiliyor. Bu durumda vekil adına düzenlenen noter onalı vekaletname ayrıca vekaleti veren kişinin imza sirküleri ve onaylı suretleri de isteneceklerden.
Antalya Büyükşehir Belediyesinden satılık yolcu gemileri için ayrıntılı ihale ilanına buradan ulaşabilirsiniz. İhaleye katılmanıza rağmen kazanamamanız halinde yatırmış olduğunuz teminat tutarı da sizlere iade ediliyor. Ancak ihaleyi kazanmanıza rağmen gemiyi almaktan vazgeçer, süresi içinde parasını yatırmazsanız burada yatırdığınız teminat tutarı da gelir ardı olarak kaydediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu