Yaşam

Saklı Blue TV ‘de Yerinizden Kalmadan Soluksuz İzleyeceğiniz Bir Dizi Olmuş

Sizlere izlemekten mutluluk duyacağınız, heyecan duyacağınız, bir çırpıda yerinizden kalkmadan soluksuz izleyeceğiniz, hemen bitireceğiniz  Blue TV platformundaki Saklı dizisinden bahsetmek istiyorum

Blue TV Saklı Dizisinin Başarısı

Bu aralar Netflix başta olmak üzere tüm dijital platformlar gündemdeki yerlerini koruyor. Sürekli TV başında olan kişilerin tercihleri ise bu platformlarda cazibe merkezi haline gelmiş sinema ve diziler oluyor. Son yıllarda artan bir grafikten bahsetmek gerekirse insanların soluksuz yerinden kalkmadan izleyeceği diziler dijital platformu mutlu eden husus. Bu anlamda izleyici de ne izlesem sorusunu soruyor..

Sizlere oturup ilk bölüme başladıktan sonra hiç yerinizden kalkmadan bütün bölümlerini izleyeceğiniz bir diziden bahsetmek istiyorum. Blue TV platformunda yayınlanan dizinin ilk bölümünden sonra çok izlenir olması da buna kanıt olarak sunulabilir. Dizinin konusu şu şekilde özetlenebilir;

Dizinin Konusu

Filmde Ozan karakteri kayınpederinin yazlığında tatil geçirmek için geldiği kasabadaki olaylar ile başlıyor. Burada Aslı restoranı olan ancak maddi olarak onu ayakta tutmaya çalışan evli bir kadını oynuyor. Ozan’nın kızı ölümle burun buruna geldiği anda Aslıyla yolları kesişir ve aralarında bir çekim oluşur. Ortak geçmişi ve yaraları olan bu iki kişi birbirinin farkına varır ve aralarında da gizli bir ilişki başlar. Dizi Aslı ve Ozanın birliktelikleri üzerine kurulmuş ve aşk, tutku, ihanet, ölüm kalım anları ile yerinizden kalmadan izleyip bitireceğiniz bir dizi.

Dizide Oynayan Oyuncular ve Karakterleri

Dizini oyuncuları merak edilenler arasında. Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar, Ahmet Rıfat Şungar, ZuhalOlcay, Erdal Küçükkömürcü, İsmail Ege Şaşmaz, Nur Sürer, Nazlı Senem Ünal, Tugay Mercan Janset, gibi oyuncular dizide rolleri paylaşmış.

Ozan karakterini Fırat Çelik canlandırırken dört çocuğu ve eşiyle mutlu olduğunu düşündüğü bir evliliği bulunuyor. Kendisi bir öğreten ve kitap yazmaya çalışıyor. En büyük hayali de yazdığı kitapları bir gün herkesin okuması.

Aslı karakterine dizide Hazar Ergüçlü can vermiş. Aslı da dizi de çocuğunu kaybetmiş bir annedir. Evliliği ile ilgili sorunları vardır ama bu sorunlara bir tanım koyamamıştır.

Defne Kayalar dizide Beril adıyla Ozan’ın eşi rolündedir. Babasının karakterine aykırı birisiyle evlenmeyi seçmiş bir kadını oynuyor.

Volkan’ı Ahmet Rıfat Şungar oynamış. Volkan dizide Aslı’nın eşi ve yaşamak için tek nedeni eşiyle birlikte çocuklarını kaybetmesinin acısını yaşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu