Yerel Haberler

Döşemealtı Tuningfest Modifiye Araç Tutkunlarını Bir Araya Getirdi.

Son Dakika Haberleri – Sosyal medya üzerinden örgütlenerek bir araya gelen yüzlerce modifiye tutkunu Döşemealtı Tuningfest le buluştu.

Adres Antalya Döşemealtı

Döşemealtı ilçe merkezinde bulunan Pazar yerinde modifiye, tuning ve aksesuar tutkunlarını bir araya getiren Döşemealtı Tuningfest yüzlerce kişinin katılımıyla yapıldı. Kapalı alanda yapılan ses sistemi şovları, araç motorlarının  sesleri ve insanların oyun havaları eşliğinde karışan ses topluluğunda yapılan etkinliklerde farklı kategorilerde yarışmalarda düzenlendi.

Yere Basık Araçların Gösterisi

Söz konusu araç olunca özellikle eski Tofaş araçların basık ve yere yakın olanları, araçlardaki ses sistemleri ve araçlardaki güzellik gibi üç farklı kategoride yarışma düzenlendi. Yarışma sonrası da dereceye giren araçlara ödülleri verildi.

600 Araç Toplandı

Yaklaşık 600 aracın katılım sağladığı Döşemealtı TuningFest ilçe halkına da değişiklik yarattı. Ziyarete gelenler gürültüden şikayetçi olurken araç motor sesleri, müzik sesleri, lastik yakan araçlar, oyun oynayarak eğlenen insanların naraları birbirine girdi. Etkinlikte bir kazanın yaşanmaması mutlu eden taraf oldu.

Sesler Birbirine Girdi

Gün boyu süren etkinlikte egzos sesleri, patinaj yapan araçların kişileri mest ettiği görüldü. Alkol’ün dozunu kaçıranlarda etkinlikte kendisini gösterdi.

Türkiye genelinde bu tür etkinlikler Belediye Başkanlıklarının ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Döşemealtı Tuningfest Organizasyon Komitesi bu anlamda katılımcılara plaket takdim etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu