Biyografi

Hande Aydemir Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?

Ekranların aranılan sunucusu haline gelen TV 100 haber sunucusu Hande Aydemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Aslım Mesleği ne? Evli mi? Gibi birçok soruya yanıt arayanlar için Hande Aydemir’in biyografisi ile sizlere bilgi vermek istedik.

Son zamanlarda haberleri en çok izlenilen kanallardan olan TV 100 özellikle haber sunucuları ile ön plana çıkıyor. Bu aşamada yaptığı programlar ile beğeni kazanan başarılı sunucu Hande Aydemir TV 100 programlarının ön plana çıkmasında etkili bir isim. Böylelikle Hande Aydemir kimdir? Sorusa yanıt arayanlar için kısa bilgiler vermek istedik.

Hande Aydemir Kimdir?

Hande Aydemir Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?
Hande Aydemir Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?

1985 yılında Ankara’da dünyaya gözlerini açan Aydemir’in eğitimi Hacettepe Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı’dır. Hafta içi her gün TV100 ekranlarına gelen Hande Aydemir 23:30 saatlerinde başlayan Gün Biterken programını sunuyor. Hafta sonları ise 20:30’da ekranlara gelen Şimdi Konuşalım programı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Haber sunuculuğu ile ünlü isimleri programlarında konut eden Aydemir, gündeme dair konular ile vatandaşları aydınlatıyor. Başarılı sunucu aynı zamanda sosyal medya ile önemli bir takipçi sayısına sahip. 10 binin üzerinde instagram kullanıcısı başarılı sunucuyu yakından takip ediyor.

Hande Aydemir Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?
Hande Aydemir Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?

Hande Aydemir Hangi Kanallarda Çalıştı

15 Eylül 1985 yılında dünyaya gelen Hande Aydemir burcu Başak. Haber sunuculuğu ile mesleğe ilk kez Radyo Vizyon ile adımın atan  başarılı sunucu 2007 yılında Halk TV ile sevenlerin karşısına çıktı. Sonrasında ise TRT ile Anadolu kanalına transfer olduktan sonra burada Sağlıkta Dönüşüm isimli programı sundu. Sırasıyla;

  • Radyo Vizyon
  • Halk TV
  • TRT Anadolu
  • televizyon 24
  • TRT Haber
  • TRT Türk
  • TVNET
  • TV100

2012 yalında TV 24 ile kendisini göstermesinin ardından iki yıl boyunca burada sağlık programları sundu. 2014 yılında TRT haber ile sunuculuğuna devam ederken aynı zamanda TRT Türk ile sevenlerini yalnız bırakmadı.

Tecrübeli haber sunucusu 2018 yılında TVNET ile ekranlara gelmeye başladıktan sonra iki yılın ardından TV100 kanalına geçti. Burada hafta içi Gün Biterken hafta sonu ise Şimdi Konuşalım programlarını sunuyor.

Hande Aydemir Neleri? Eşi Kim?

Hande Aydemir Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?
Hande Aydemir Kimdir? Kaç Yaşında? Eşi Kim?

Aslen Bolu Mengen’li olan Hande Aydemir aynı zamanda koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. İnstagram ile 10 binin üzerinde twitter ile 4 binin üzerinde takipçisi bulunmaktadır. İntagram hesabı handeaydemirtv. Birçok kimse Hande Aydemir eşi kim sorusuna yanıt aramaktadır. Ancak başarılı sunucu evli değildir.

Hande Aydemir kimdir sorusuna yanıt arayanlar genel olarak kendisinin programlarını beğeni ile izleyenler olmaktadır. Hande Aydemir Biyografi ile dikkatleri çeken ünlü sunucuyu sosyal medyada takip edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu