Yerel Haberler

Antalya Kepez Balık Pazarı Açılışına Gün Sayıyor

Memursun.com – Kepez Belediyesinin uzun süredir üzerinde yaptığı çalışmalar ile faaliyete geçmeye hazırlanan Kepez Balık Pazarı açılışına gün sayıyor. Uzun deniz kıyı kenar şeridine sahip olan Antalya merkezi istenilen balık pazarına sonunda kavuşuyor.

Kepez Belediyesinin yetkililerince sürekle yapılan incelemeler ile son rötuşları yapılan Antalya Balık Pazarının neredeyse tamamı bitirilmiş durumda. Pazarın iç tefrişatının yapımı yüzde 90 olarak tamamlanmış durumda. Yapımının tamamlanması ile açılışı gerçekleştirilecek olan Kepez Balık ve Organik Pazar da son olarak Kepez Belediye Başkanı Tütüncü incelemelerde bulundu. Özellikle Kepez halkının büyük merakla haberlerini beklediği balık pazarı açılışına günler kaldı.

Kepez Belediyesi’nin balıksırtı mimarisindeki Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarı’nda son rötuşlar yapılıyor. Sağlıklı beslenme, sosyal hareketlilik ve esnafın para kazanması anlamında çok fonksiyonlu bir proje olan Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazar, Fabrikalar Mahallesi’ne inşa edildi. Mavi ve beyaz renklerin hakim olduğu balık pazarının içerisinde balıkçı restoranı, kafe, alakart restoranı, balık satış tezgahları, hemen yanı başındaki ‘Organik Pazar’da çeşitli büyüklükte dükkanlar, satış tezgahları, cami ve otopark alanı bulunuyor. Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarının önünü mavi beyaz renkteki balıkçı teknesi süslüyor. Kepez Belediyesi bu proje ile Fabrikalar Mahallesi’ne 7 gün açık olan bir pazar kazandırmış oldu.

PAZAR 7 GÜN AÇIK OLACAK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, yapısal olarak yüzde 100, iç tefrişat olarak yüzde 90’ı tamamlanan Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazar da incelemelerde bulundu. Pazar alanını gezen Başkan Tütüncü,  sağlıklı beslenme, sosyal hareketlilik ve esnafın para kazanması anlamında çok fonksiyonlu bir proje olan Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarını yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.  

Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarın haftanın 7 günü açık olacağını belirten Başkan Tütüncü, “Burası sadece balık pazarı değil, yanında birde organik ürünler satan pazar olacak. Burası etrafındaki alışveriş merkezleri sayesinde, Dokumapark sayesinde bölgeye de daha büyük bir hareketlilik getirecek. Antalya Balık Pazarı ve Organik Pazar’ımız, buraya gelen şehrimize, misafirlerimize, ziyaretçilerimize de, güzel bir sosyalleşme, sağlıklı beslenme, hem de bunun yanında farklı bir güzellik iklimi sunacak.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu